Huollamme, korjaamme ja kunnostamme niin mummopyörät kuin kilpuritkin

044 971 6818

Perinteikäs polkupyöräkorjaamo Helsingissä

Pyörähuolto RL-Bike Service Oy palvelee ajatuksella ja ammattitaidolla

Yrittäjän elämää vuosien varrelta: Olen työskennellyt polkupyörä-alalla yli 40 vuoden ajan. Ensimmäiset kokemukset alalta sain kun aloitin työskentelemään perheyrityksessä Rajatorpan Urheilu Ky vuonna 1975 urheiluvälineiden – ja polkupyörien parissa. Mukavassa työpaikassa jatkoin aina vuoteen 1982 saakka.

Tämän jälkeen uudet haasteet vetivät minut toisille ammateille, mutta kiinnostus ja into polkupyöriin ei ikinä kadonnut. Vuonna 1989 perustin Munkkiniemen Pyörähuollon, jonka toimipaikkana toimi oma autotallini. Yrityksen toiminta keskittyi polkupyörien huoltoon ja korjauksiin, mutta myöskin varaosien ja tarvikkeiden sekä polkupyörien myyntiin.

Kaiken tasoisia maastopyöriä tuli maahan paljon, joten polkupyörähuoltoa riitti. Autotallitila kävi myynnin kannalta hankalaksi, ja siksi siirryimme liiketiloihin Ulvilantielle Munkkivuoreen, jossa pyörille saatiin paremmat esittelytilat. Myös urheiluvälineitä otettiin jonkin verran myyntiin. Vuokrasopimuksen päätyttyä, muutimme takaisin Munkkiniemeen.

Vuonna 1996 yrityksen nimeksi vaihdettiin RL-Bike Service Oy. Keskityimme polkupyörähuoltoon ja korjaukseen sekä varaosien ja tarvikkeiden myyntiin. Toiminta jatkui vuoden 2011 loppuun asti, jonka jälkeen yritys on toiminut alihankkijana – nyt palvelemme jälleen asiakkaitamme Maskuntie 4:ssä Helsingin Ruskeasuolla.

Tervetuloa uudet ja vanhat asiakkaat kokeneeseen polkupyörähuoltoon!

Kaikki nämä vuodet ovat antaneet minulle suurta kokemusta ja ammattitaitoa polkupyörien huollosta ja korjauksista. Tuot siis pyöräsi huoltoon varsin kokeneisiin käsiin.

Polkupyöräkorjaamo Helsinki – katso yhteystiedot!

Pikalinkit:

Polkupyöräkorjaamosi alueella Helsinki, Vantaa ja Espoo. Tutustu »